Haluatko työllistyä mielenkiintoiselle ja haastavalle kuljetusalalle kansainväliseen ympäristöön?

Yellow Linella on kansainvälisessä ympäristössä toimiva monikulttuurinen yhtiö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön asiakaspalveluhenkisille ja huolellisille kuljettajille.

Haemme vakituisia sekä osa-aikaisia kuljettajia:

Kenttäkuljettaja

Kenttäkuski päivystävät lentokentällä ja ajavat päivän aikana tilattuja asiakaskyytejä 10-paikkaisella Mercedes Sprinterillä. Aamuvuoron kuljettajat aloittavat työnsä kello 03 ja 06 välisenä aikana, noutaen asiakkaita lentokentälle ennalta määrätyn listan mukaan. Iltapäivän aikana ajovuoro vaihtuu ja ajot jatkuvat joka ilta kello  01.30 asti.

Kenttäkuljettaja toimiminen vaatii D1 kortin. Englanninkielen taito on välttämätöntä kansainvälisen asiakaskunnan vuoksi. Lisäksi asiakaspalvelualttius on tärkeää, sillä olet asiakkaiden ensimmäinen kontakti yhtiömme toimintaan.

Taksinkuljettaja

Yhtiöllämme on useita tila-ja henkilöautoja jotka suorittavat normaalia taksiajoa aamu- tai iltavuoroissa. Tarvittaessa kentän ulkopuolisissa vuoroissa työskentelevät kuljettajat voivat auttaa kenttäkuljetuksissa sekä suorittaa erikoistilauksia pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Monesta muusta taksiyhtiöstä poiketen, Yellow Linella on käytössä takuupalkka.

Taksinkuljettajana toimiminen vaatii vähintään B1-ajokortin. Lisäksi Englanninkielen osaaminen on välttämätöntä.

Täytä oheinen lomake ja olemme yhteydessä sinuun.

Nimesi *

Sähköpostiosoitteesi *

Puhelinnumerosi *

Ajokorttiluokka *

Syntymäaika *

Lisätietoja